Logo-Bellevue

Bellevue,

WONEN OP EEN FIJNE LOCATIE

Den Helder ontwikkelt zich tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als School7, de Schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark van het station tot de dijk. Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van Bellevue plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode.
Den Helder kent een levendig stadscentrum. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Op een steenworp afstand vindt u prachtige natuur: duinen, bos, strand en zee. Den Helder laat u genieten van het goede leven. De binnenstad is één van de vijf genomineerde Beste Binnensteden van Nederland in de categorie “Middelgrote Binnensteden”.
”In Bellevue woont u op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Den Helder met zee, winkels en het historische Willemsoord op een steenworp afstand”

WONEN IN HET

STADSHART

Het nieuwbouwproject “Bellevue” bestaat uit zeven herenhuizen, fraai gelegen in het hart van Den Helder, met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Denkt u daarbij aan winkels, supermarkten, openbaar vervoer, scholen en zorg. Kortom, alle basisbehoeften zijn nabij. Ook van belang – en voor sommigen essentieel! – is de wens te kunnen wonen in het centrum. Al is het maar vanwege de gezelligheid: u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de nieuwe Schouwburg, een filmpje pakken in de bioscoop, of ontspannen wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrasjes. Er is genoeg te doen!

BELLEVUE

heeft het allemaal

Met één blik op de ontwikkeling Bellevue ziet u meteen dat de zeven woningen ieder hun eigen karaktereigenschappen hebben. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Alle woningen zijn voorzien van een zeer ruime tuin welke is gesitueerd op het zuidwesten.
Er worden zeven woningen gerealiseerd waarvan één woning vrijstaand. Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De royale woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem naar wens in te richten. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ’s avonds de tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer (casco) voorzien van eventueel tweede toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. De woningen hebben alle een extra tweede verdieping deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor
de kinderen, thuiswerkkantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze.
Iedere woning is voorzien van een aparte houten berging welke in de tuin van de woning is gepositioneerd. Alle woningen hebben de beschikking over een eigen privé parkeerplaats gelegen aan de achterzijde van de woningen. De privé parkeerplaats is inbegrepen bij de aankoopprijs van de woning.

- Aan de realisatie van "BELLEVUE" werken -

OntwikkelaarLogo-Woningstichting
ARCHITECTLogo-Attika
AANNEMERLogo-Dozy
VERKOOPINFORMATIELogo-Colthof
CONSTRUCTEURLogo-Berkhout
NOTARISLogo-Notarissencombinatie